Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! 1 lån/vecka Huom! 1/lainaa/viikko. Du kan inte logga in med ditt bibliotekskort och dess pinkod utan du måste skapa skilda användarkoder till Elib! Elibiin ei voi kirjautua kirjastokorttitunnuksella ja sen pin-koodilla, vaan on luotava erilliset käyttäjätunnukset!
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Försoningen 120 stygn senare
Isbn: 978-91-7747-997-0
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: januari 2017
Uppläsare: Berete Rubin

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Försoningen 120 stygn senare

Mitt arbetspass som stödpedagog på boendet för unga vuxna med psykiska funktions- nedsättningar började denna dag klockan halv tre.
Planen var att jag skulle komma hem igen vid elvatiden på kvällen. Men livet ville något annat!
Berete var bara 10 mm från döden efter ett brutalt mordförsök. Skadorna var livshotande och det var osäkert om hon skulle överleva. Berete överlevde och känner idag en djup tacksamhet över livet.

Försoningen 120 stygn senare är en gripande, stark och naken personlig berättelse om hur svårt lidande kan omvandlas till tacksamhet och inre glädje med hjälp av förlåtelsens och försoningens djupa läkekraft.
Läsaren får följa med Berete i hennes tuffa, spännande och innerliga resa från det ögonblick hon möter förövaren som skadar henne livshotande med två djupa knivhugg och fram tills att hon två år senare upplever en djup inre frid.
Boken ger både kunskap om hur vi kan nå mer inre glädje och en energi som stödjer läsaren att själv vilja förlåta och försonas med gamla händelser som hindrar oss från att leva fullt ut.

Det finns också två guidade meditationer att beställa, Förlåtelse och Försoning, som ger stöd i processen att återknyta till mer glädje och frid genom att avsluta lidande.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone